Hex-Logic Quantum White Polishing Pad 125mm
 • Proizvođač: Chemical Guys
 • Artikl: Hex-Logic Quantum White Polishing Pad 125mm
 • Šifra: BUFX_114_5
 • Dostupnost: Na lageru
 • Cijena: 99.00kn

 • Bez PDV-a: 79.20kn
 • BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 300Kn!
Količina:

Hex-Logic Quantum White Polishing Pad 125mm

Zašto kupiti ovaj proizvod?

 • Služe za vraćanje visokog sjaja nakon korištenja grubljih spužvi i pasti
 • Mogu se koristiti na svim lakiranim površinama
 • Bijeli Quantum pad je srednje abrazivan i koristi se za polish nakon uklanjanja dubljih ogrebotina
 • Jedinstvenom strukturom površine omogućavaju bolju pokrivenost sa boljom disipacijom topline
 • Središnja rupa također smanjuje skupljanje topline te smanjuje pritisak na središnjem djelu spužve i podloška
 • Prozračna podloga omogućava lakše strujanja zraka čime hladi radnu površinu i umanjuje trošenje spužve
 • ˝Hook&Loop˝ sistem prihvata na držač za jednostavno centriranje i montažu
 • Dostupan i u promjeru od 165 mm za BigFoot 21 i slične mašine promjera držaća spužve od 6"

OPIS PROIZVODA

Hex-Logic Quantum White Polishing Pad

Klasične spužve za poliranje su sklone oštećenju hook&loop sistema (načina vezanja poleđine spužve na podložak za poliranje), pregrijavanju centra same spužve te odljepljivanju od većih brzina rotacije. Dok se kod rotary mašina za poliranje vrtnja vrši oko jedne osi, kod modernih dual action uređaja za poliranje, vrtnja i oscilacija od 2mm do 26mm  dovode do većeg stresa i naprezanja materijala. Iz ovoga razloga inženjeri su dizajnirali nove Quantum spužve za poliranje sa Precison Port središnjom rupom koja smanjuje stres i akumulaciju topline u središtu spužve tijekom rada. 

Novi hook&loop sistem na pozadini Quantum spužvi za poliranje lakše provodi zrak kroz TORQ držače za spužve dok istovremeno hladi samu spužvu i uređaj za poliranje. Tradicionalne spužve za poliranje imaju ravno rezani rub kako bi se osiguralo da spužva nikad ne dođe u doticaj sa dijelom vozila osim onoga na kojem trenutno radite. Međutim, ovaj dizajn je sklon oštećenjima prilikom velike količine pritiska i ekstremnim upotrebama od strane korisnika. Quantum spužve imaju postepeni Race Face profil za jendoličnu liniju pritiska od od držača do prednjeg dijela spužve. Ovaj dizajn vrši raspodjelu sile koju korisnik prenosi prilikom poliranja i štiti spužvu od naprezanja i mogućnosti oštećenja.

Kombinacija spužvi za poliranje, brzine vrtnje mašine za poliranje i paste utječu na količinu topline koja se stvara prilikom procesa poliranja te agresivnost obrade površine. Quantum spužve su dizajnirane za sve vrste upotrebe, od najagresivnijih spužvi za uklanjanje dubokih oštećenja, swirlova, oksidacije, holograma pa do mekanijih za nanošenje zaštita te vraćanje sjaja i refleksija. 

Bijela Hex-Logic Quantum spužva se koristi u kombinaciji sa svim AIO (all in one) sredstvima poput Chemical Guys VSS za postizanje savršenih rezultata na dijelovima koji ne zathtijevaju agresivniju spužvu kako bi se uklonila oštećenja. Često se upotrebljava i na mekanim lakovima (česti slučaj na japanskim vozilima) za aplikaciju blago abrazivnih sredstava poput sealanta Blacklight jer u kratkom roku vraća sjaj i uklanja lagana oštećenja. 

Svojstva:
- veličina: 155 mm površina sa hook&loop sistemom (za prihvat na držač spužve) i 165 mm prednji Hex-Logic (radni) dio spužve
- boja: bijela
- namjena: srednje poliranje (korištenje svih proizvoda koji imaju abrazive u sastavu ili za poliranje laganih oštećenja, manje agresivna od narančaste spužve) 
- materijal: spužva
primjena: za dual action i rotary mašine za poliranje

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

Ocjena trgovine

Prosječna vrijednost ocjene:
5
Broj ocjena: 59

Naša lokacija: Ljubijska 1, Zagreb

 

Facebook Comments ()